O podjetju Omega
 
Omega d.o.o.
 

Podjetje Omega d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in takrat smo pričeli z opravljanjem dejavnosti prodaje profesionalne čistilne tehnike. Osnovna dejavnost prodaje specializirane čistilne tehnike in čistil za profesionalno uporabo se je leta 1992 razširila tudi na prodajo čistilne tehnike za gospodinjstvo. Ugotovili smo, da so bili poglavitni razlog za nakup kakovostnejših sesalnikov v gospodinjstvih alergije, smrad zaradi slabe filtracije ipd.. Žal se z nobenim klasičnim sesalnikom tega problema ne da rešiti v celoti . Iz te izkušnje – prodaje sesalnikov gospodinjstvom - je nastala ideja ponuditi našim strankam boljšo in celovitejšo rešitev za čiščenje doma, zato smo se leta 1994 odločili pričeti s prodajo centralnih sesalnih sistemov.

V letu 1994 smo instalirali naš prvi centralni sesalni sistem.


Do prelomnice v naši dejavnosti je prišlo leta 1996 po našem poslovnem obisku v Kanadi in ZDA, kjer smo lahko ugotovili, da so naše usmeritve pravilne. V teh najrazvitejših deželah ima vgrajen centralni sesalni sistem praktično vsaka novo zgrajena hiša. Leta 1997 smo pričeli uspešno sodelovati s podjetjem Disan, ki je eden večjih ponudnikov kvalitetnih komponent za centralne sesalne sisteme v Evropi. Leta 2007 smo pričeli poslovno sodelovati tudi z vodilnim proizvajalcem CSS na svetu Beam Electrolux iz ZDA.

Leta 2010 smo instalirali 4 tisoči centralni sesalni sistem pri nas.


Tudi na področju prodaje profesionalne čistilne tehnike smo se v 20 letih razvili v vidnejšega dobavitelja pri nas. Uspešno sodelujemo s 26 priznanimi proizvajalci iz vse Evrope. Iz sedeža podjetja v Gornji Radgoni in iz poslovnih enot Ljubljana, ter Celje zlahka pokrivamo prodajo po vsej Sloveniji.

 

Podjetje je vpisano pri temeljnem sodišču v M.Soboti, SRG 1/494-00.
Osnovni kapital podjetja: 110.285,00 EUR.
Davčna številka: 57494975.

 

Novo pri nas


  • GARANCIJA OMEGA za sesalne enote BEAM Electrolux Alliance sedaj neverjetnih 10 let.

  • Nagradna igra vozim zastonj na Facebook-uNAGRADNA IGRA na Facebook-u "Vozim zastonj"- igrajte in vozite zastonj ;) - ZAKLJUČENA


Darilni bon

 Informacije in naročila

Tel.:02/561-17-62
E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

  - Uporabi kontaktni obrazec -  

Beam Electrolux   Sebo IPC Soteco Lorito Disan Jofel Fimap
OMEGA d.o.o., Ljutomerska c.28, 9250 Gornja Radgona, Tel.: (02) 56 11 762, Fax: (02) 56 11 524, E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript