Darilni bon za drugo fazo centralni sesalni sistem
 
BON

AKCIJA JE Z 5.1.2015 ZAKLJUČENA - že izdane bone je možno vnovčit za sesalnike iz ponudbe 1. faze oz. za nadomestne modele od istega proizvajalca (za dodatne informacije se obrnite na dotičnega komercialista)


PRAVILA :

1. Pogoji:

  • Vsi kupci Omega d.o.o., katerim bomo instalirali centralni sesalni sistem ( velja izvedba 1 faze del: polaganje cevnega in krmilnega sistema z namestitvijo sesalnih doz, nad vrednostjo neto 350,00 EUR) so upravičeni do prejema darilnega bona v vrednosti 150,00 EUR.
  • Kupec na katerega se darilni bon glasi lahko bon vnovči ob naročilu izvedbe kompletne 2. faze CSS, za katerega je bil bon izdan. Pod pojmom kompletna 2. faza se smatra: dobava in montaža vtičnic, sesalne enote, sesalnega kompleta. Za unovčenje bona ni časovne omejitve.
  • Bon je unovčljiv le za CSS na katerega se glasi in ga lahko unovči le kupec na katerega se glasi. Pri unovčenju bona se ne upoštevajo akcijski popusti, ki veljajo v času unovčenja.
  • Bon ni prenosljiv.

 

2. Način poslovanja z boni:

  • Pri izdelavi ponudbe izda komercialist darilni bon, ki se glasi na prejemnika ponudbe in ga pošlje skupaj s ponudbo in se šteje kot namera za izdajo bona v primeru izvedbe 1. faze.
  • Po končani izvedbi 1. faze CSS vzame monter bon od stranke in ga priloži k delovnemu nalogu, kar skupaj preda v komercialo.
  • Komercialist izpolni bon, ko je izvedeno plačilo 1. faze. POMEMBNO: bon se izda le v primeru, da je bila izvedba 1. faze plačana v celoti in ob roku.
  • Podpisan in žigosan bon (podpis s strani direktorja ali prokurista) se pošlje stranki.

Akcija velja od 1.10.2010 do zaključka akcije.

 

 Informacije in naročila

Tel.:02/561-17-62
E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript

  - Uporabi kontaktni obrazec -  

Beam Electrolux   Sebo IPC Soteco Lorito Disan Jofel Fimap
OMEGA d.o.o., Ljutomerska c.28, 9250 Gornja Radgona, Tel.: (02) 56 11 762, Fax: (02) 56 11 524, E-mail: E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript